K.U.L

 

HEJ HALLÅ HEJ

Hej Alla! Är inte på sånt där toppenhumör som ni kanske förstår, var hemma från skolan idag också, det är så himla mycket att smälta nu asså.
 
Var iallafall och krattade löv igår med my big love<3 lite pengar sådär, pappa betalar. Haha nej skoja, men lovade pappa att jag skulle kratta löv utanför en av hans fastigheter vilket jag skjutit upp lite för länge, så igår var liksom sista rycket ut. Så igår efter vi varit iväg med Knatte hoppade jag av i Stäket där Gustav plockade upp mig, då åkte vi till hans farmor och käkade middag och firade henne lite som fyllt år, sedan åkte vi till Adam som också fyllt år och åt efterrätt, snackade lite, kollade på hans söta bror som uppträdde för oss osv. Sen efter allt det, klockan 10 begav vi oss iväg, haha, han är ju för snälll min kille som ställer upp på allt sånt här, haha. Men iallafall, vi åkte därifrån vid ca 10 i 12 och var hemma 10 över 1, snacka om att vi sov gott sen. 
 
 
Kolla vilka gamla bilder jag hittade förresten
 
 
 

ETT AVSLUTAT KAPITEL

Nu har vi stänkt den här boken, vår resa är slut. Knatte är skadad och kommer aldrig bli 100 bra igen. En skada han fick för länge sen och det finns inget att göra för att han ska bli bra. Fan vad livet är orättvist