GÅRKVÄLLEN I BILDERVar egentligen inte så glad som jag ser ut, mina fötter dödade mig(!!!!!) är defenetivt inte van att glida runt en hel natt med klackar, och dessutom på fyllan. Fruktar att sätta på mig dem ikväll igen asså, menmen, bara å bita ihop ;)

 Men hade förutom klackjävlarna as kul med en utgång med härliga tjejer och sen efterfest i någon fet villa. Utsikten kan ni se på en av bilderna ovan!  

LA BABY

Vi har droppat alla shopping påsar och istället packat väskan med klackar och klänningar och hoppat på ett tåg mot LA. Ska bli fett kul att komma bort, speciellt med bästavännen. Ska bli skönt att byta ut hemma fester mot lite bubbel och dansgolv över helgen ;) 


BLACK FRIDAY SHOPPING

Igår var vi somsagt ute och värmde upp black friday men efter ett tag bestämde vi oss för att festa istället så så blev det.

Så nu var vi uppe med tuppen klockan 8 reda för shopping haha. Så nu Springer vi runt på state street och slösar pengar. Jag har faktiskt inte köpt så mycket till mig själv, ÄN ;) en klänning och en T-shirt från abercrombie. Men sen har super snälla Elina köpt massa julklappar, blir en kul jul iår när big sis kommer hem :))