HEJ IGEN

Hej Alla!!!
 
Hur har er jul varit? Min har varit bra. Lite annorlunda men bättre än vad jag trodde den skulle bli.
 
Jag fick många fina julklappar. Dock inget till hästarna. I slutändan önskade jag mig inget av det. Känns bättre att få välja och känna å klämma själv för att få välja den kvaliten och form som passar bäst.
 
Har suttit och kollat lite tävlingar på tdb. Första blir Lurbo och där ska jag även hoppa Conny också. Ska bli riktigt spännande faktiskt. Taggad på att få tävla den skrutten en del i år! 110cm och 120cm för båda hästarna blir en bra uppvärmning för 2016.
 
 
 
 

NU SKA JAG TA TAG I MINA DRÖMMAR

Vet ni vad jag känner? Att nu jävlar ska jag göra allt för att göra det jag vill.

Jag har mitt egna stall. Min mamma har ett eget stall. Jag har underbart fina hästar som jag ska göra allt för.

Imorse vaknade jag upp med ett ryck. Under flera års tid har jag velat köpa hem hästar som jag kan rida till och sälja. Och då menar jag inga skogsmullehästar utan verkligen kvalitetshästar som JAG tror på.

Jag vill ta hem sporthästar och ponnysar som jag kan förmedla vidare. Jag har möjligheterna för det. 

Jag känner bara att jag vill ta tag i mitt liv just nu och ta mig vidare

Idag ska jag kolla runt hos lite kontakter om vilka möjligheter som finns. Förhoppningsvis kanske jag får tag på något lovande som jag kan ta hem. 

ALLA HAR SINA BREAKDOWNS

Hej alla underbara som läser denna bloggen! 

Som ni märker är uppdateringen väldigt långsam här på bloggen. Hästarna har fått en vintervila som kanske inte varit helt planerad men ibland tappar man bara suget till allt. Men dom mår bra över det och står och betar glatt i hagen så går ingen nöd på dom.

Tänkte iallafall kika in här och berätta lite om läget just nu, hoppas ni förstår iallafall! 

Om allt känns bättre efter jul tänkte jag ta tag i hästarna igen, få igång dom bättre och mer redo för tävlingssäsongen, 2016. Tänkte ta ut dom på internationella tävlingar och skaffa erfarenheter.. Kaiser har kapacitet för toppen, jag måste bara kunna hjälpa honom dit. 

Men just nu har jag lagt ner hästarna lite, behöver bara vara ifrån mitt liv allmänt, har börjat hänga mer med kompisar och jobbar nästan hela tiden. Behöver komma på banan igen så därför bloggen ligger på sidan. 

Men somsagt, efter jul ska hästarna igång igen om allt känns bra :)