REMEMBER TO SHINE IN THE DARK

Haters gonna hate, yep så är det. Det finns så otroligt mycket människor som är rädda för att misslyckas, om inte med det ena så med det andra. Hej jag heter Elina Mellberg och är en helt vanlig tjej på 17 år, vad vet jag om  det här egentligen? Nja, ingenting, because i don't give a shit about it. Jag håller på med en sport som många av er gör, ridning, pressen är hög, om inte från vänster så från höger. När man går in på banan och har flera hundra ögon stirrandes på en som ser det minsta lilla misstaget, många hoppas på bra resultat och andra hoppas på totalt misslyckande.
 
Varför ens visa att man bryr sig, varför ge dem det minsta lilla andrum genom att visa sig svag? - Nej, man ska gå in på banan och göra det man ska, går det bra så får de sig en knäpp på näsan och går det dåligt så ja, då tar man igen det nästa gång. Det gäller att både häst och ryttare har en bra dag för att allt ska funka, man kan ju inte vara bäst jämt?. Men utan motgångar kommer inte framgångarna!
 
"life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain" -Det är vad allt handlar om, man kan inte sitta ner och vänta på rätt tillfälle, man måste lära sig hantera varje sekund. Tror man inte på sig själv hur kan man då tro att andra ska tro på en? Nej flickor, pojkar, damer & herrar, tro på er själva i alla lägen, oavsett om någon får extra luft från ena hörnet och säger både dittan och dattan, just say fuck you and smile. Den enda som kan hindra dig från att lyckas med något är bara du själv, fundera på den ni!