SISTA NOVEMBER 2013

Godmorgon bloggisen! Ligger i sängen med Gustav och kollar på TV. Morgonpigga gänget yey. Vi ska väl chilla här ett bra tag till, sätta på någon julfilm och förberada oss inför imorgon kanske? ;) Å första advent imorgon, får lite fjärilar i magen av tanken :D 
 
Vid 3 ska jag träna Knatte för Cissa, bara lite lugnt eftersom att han håller på att sättas igång. Han kändes iallafall super fin igår så det känns väldigt bra det här. Är riktigt taggad till nästa år, då jäklar blir vi farliga ;) 
 
Ska planera lite vad jag ska plocka på mig i globen också, kollade mitt konto och det bådar inte gott... Kanske ska önksa mig nåt i julklapp, vet dock inte vart jag ska klämma in det, har önskat mig så mycket annat.. :( Men å andra sidan behöver jag heller inte nåt speciellt i hästväg, det är mer bara för att det finns så sjukt snygga saker som shoppingbegäret sätts igång :P 
 
Men ska vara social med min prins nu och kolla film med honom. Eller han är inte så social han heller just nu utan ligger och kollar hundannonser på sin telefon, men det ska jag ändra på nu. Det är mysmorgon hallå ;)
 
 

JULPYNTAT I STALLET

Idag har jag mockat till hästarna, sopat hela stallet,gjort hö till alla, ridit Solle och Knatte, julpyntat lite och städat köket. Duktigt va? :D När jag precis kom hem så såg jag att mormor kommit till oss för att hjälpa mamma med julpyntningen. Så nu sitter jag här med datorn mitt i all röra. Men kul är det för jag älskar julen. Julpyntade lite till Roffe nyss också, lindade guldigt glitter runt ingången. Jätte mysigt för honom :)
 
Kan ni förstå att det är 1 December på söndag? första advent och julkalendern med nedräkning till julafton börjar. Jag är riktigt taggad för julen faktiskt, nu saknas dock bara snö!!.