5 TIPS FÖR EN MER BESÖKT BLOGG A LA ELINA

Uppdatera ofta
En väl uppdaterad blogg lockar läsarna in varje dag för att inte missa något. Jag tycker att det är A och O på en blogg att uppdateringen ska vara bra, jag säger inte att man behöver blogga varje dag, men i stortsätt och inte bara ett inlägg. Det tråkigaste som finns är en blogg med 1 nytt inlägg i veckan och då spelar det ingen roll hur välskrivet det inlägget är- booooring.
 
Bemöt dina läsare trevligt 
Det värsta som finns är bloggare som bemöter sina läsare otrevligt. Får man en fråga av en läsare, bli glad och var trevlig, inte kasta ett skit svar i ansiktet på henne/honom för att du känner att du redan svarat på frågan 178 gånger. Det är roligt att dom bryr sig, är du otrevlig mot dem så lär du förlora minst en läsare.
 
Tänk utanför lådan
Det roligaste som finns är bloggar som har det där lilla extra, som inte är som alla andra och har skapat sitt eget. Det krävs att man hittar sin egen nisch för att bloggen ska bli framgångsrik. Orginalet är alltid det bästa, så var alltid dig själv och kör ditt egna race.
 
Provocering har en gräns
 Ett knep som många bloggare kör på är provocering, medvetet eller omedvetet, alla stora bloggare provocerar sina läsare, eller har gjort. Ett väldigt bra knep för att locka till sig läsare, snacket börjar gå runt i skolan om den idiotiska blondinen som gör dittan och dattan och där är det igång, bloggen sprids! Detta är såklart ett väldigt bra knep, om man kan göra det snyggt så att säga. Bloggare som går på andra människor, kritiserar hit och dit osv, nja det finns en gräns på vad som ska accepteras och inte ska accepteras på internet! -Tänk er för.
 
En blogg utan bilder
blir som en sjukt tråkig bok att läsa i längden. Bilder är det som skapar hela intrycket på en blogg, det får liv i inläggen och gör att man lättare kan sätta sig in i situationen. Även att använda samma bild inlägg efter inlägg rekomenderar jag inte, det är något som man tröttnar fort på. Stor variation på bilder är ett plus för att bloggen ska vara rolig att läsa.