1OAK
Okej den här helgen har varit så jävla bra! I fredags var vi på efterfest hemma hos en prins (från Arabien eller nåt) och gårdagen var inte mycket sämre den heller.

Vi började med att hamna vid det tråkigaste bordet på övervåningen på 1OAK, för mycket folk och var bara allmänt segt.. Så vi drog ner och dansade istället för att försöka bli bjudna till bord där nere istället där det är bättre, vilket vi såklart blev haha. Första bordet drack vi lite champagne och dansade. Efter det blev vi meddragna av en kille till ett annat bord där det tydligen var födelsedags firande haha. Så vi var med där och sjöng och grattade och drack skumpa när tårtan rullade in haha. Och gissa vem som satt vid bordet snett bakom? Leonardo Dicaprio. Så vi ville ju såklart dit, så vi vände oss om och försökte flirta lite haha, och vi fick direkt ögonkontakt med någon snubbe som drog över oss. Så där var vi, vid ingen mindre än Leos bord och dansade och drack! 

En liten stund senare blev vi vid hans bord slussade bakvägen ut bakom själva klubben där två svarta jeepar väntade som alla hoppade in i, såklart jag å Essie också hahha. Det sjukaste är ju ändå att vi åkte samma bil som Leo också. Så jävla nice asså 

Det blev somsagt lite efterfest och sen åkte jag å Essie med en av Leos polare hem för att bada jacuzzi och dricka drinkar. Svin soft. 
 Idag bjöd han även oss på brunch, vi var ute och gick med hans söta hund och på morgonen var han även ute och köpte en varsin latte till oss. Så himla söt, han betalade även en uber för oss för att komma tillbaka till killen vi bodde hos. 

Vi kände oss som 3 hemlösa när vi gled runt mitt i Los Angelses såhär haha.