VART KOMMER SKORPORNA IFRÅN?

Hallå där och godmorgon alla fina människor där ute! Idag regnar det för fullt ute men en bra dag ändå. 

Idag är inget planerat förutom att jag har insläppet i stallet. Så jag tänkte åka upp dit vid lunch så båda hästarna hinner komma ut i skogen idag och mysa lite. 

Har beställt ett täcke till Kaiser också, hade ju en del täcken från knatte men dom slutar ju långt innan rumpan gör det så Conny har fått ta dem. Så just nu behöver jag massor av täcken. Förra månaden investerade jag i ett tjockare innetäcke med hals som blir gosiga till i vinter. Men han har blivit väldigt långhårig nu och har beställt ett 200g täcke. Jag hoppas att det kommer snart så att jag kan klippa honom för det behövs :D 


Juste, i torsdags när jag var i stallet såg jag att Kaiser fått som "sår" eller inte sår, men som torra  små skorpor på näsan och på det vita över hans blåa öga. Han brände sig där och på mulen i somras trots att jag försökte dränka honom i solkräm så gick han ut i hagen och drog bort det i gräset... Men det jag tänkte är att dom här skorporna kanske kommer ifrån att han brände sig i somras, men det känns ändå som att det var såpass länge sen så känns lite sent att det skulle komma något från det nu men jag vet inte. Det kom ju bara över en natt också typ. Men smörjde iallafall in hans mule med olja för att mjuka upp lite och sen även över ögat. Var inte i stallet igår så ska se hur det ser ut idag. Så ska smörja in mulisen på han idag igen tänkte jag så den blir mjuk igen :)